Închideți

Dacă folosiți website-ul Cersanit înseamnă că sunteți de acord să utilizați fișierele cookies. Unele dintre acestea ar putea fi deja salvate în folderul din browserul dv. Mai multe informații puteți găsi în documentaţia noastră pentru fișiere cookies

Lista de produse

Recomandări

Care este dimensiunea optimă a lavoarului?

Pentru a folosi lavoarul în mod corespunzător, ușor și fără dificultăți, dimensiunea lui trebuie să fie în concordanţă cu dimensiunea băii – de aceea sunt disponibile în comerț multe modele și dimensiuni. Cele mai utilizate dimensiuni sunt de 50 şi 60 cm, totuși există și produse proiectate special pentru băi foarte mici – lățimea lor fiind de numai 35 cm. Pentru băile mari, merită să alegeți lavoare cu dimensiuni mai mari: 80 și 90 cm.

Pentru a asigura confortul deplin de utilizare a lavoarului, distanța dintre muchia frontală a lavoarului și peretele pe care este montat, trebuie să fie de 40 cm. Distanța de la celelalte elemente (ex. pereții laterali) trebuie să fie de cel puțin 20 cm. În fața lavoarului, este recomandat să aveți aproximativ 70 cm de spațiu liber.