Închideți

Dacă folosiți website-ul Cersanit înseamnă că sunteți de acord să utilizați fișierele cookies. Unele dintre acestea ar putea fi deja salvate în folderul din browserul dv. Mai multe informații puteți găsi în documentaţia noastră pentru fișiere cookies

Lista de produse

PURE SILVER PROTECT: prima colecție antibacteriană de ceramică sanitară, mobilier și căzi de baie.

Cersanit a lansat colecția de ceramică sanitară, mobilier și căzi de baie PURE SILVER PROTECT, cu tehnologie antibacteriană de ultimă generație. Ingredientul activ SILVERIT, pe bază de ioni de argint, încorporat în suprafața produselor din această colecție, inhibă dezvoltarea bacteriilor cu până la 99,8%, după cum a arătat un studiu NanoHorizons Inc. efectuat în 2012, pentru prezența de bacterii Escherichia coli și Staphylococcus aureus. SILVERIT nu se evaporă şi rămâne activ pe o perioadă de 25 de ani.

”În condițiile de umiditate și temperatură ridicată din băi, o singură bacterie se poate multiplica de până la 8 miliarde de ori în doar 24 de ore. Soluțiile de curățat au efect pe termen scurt: elimină bacteriile, dar nu previn apariția și înmulțirea lor. Specialiștii noștri au identificat această problemă și au creat un ingredient inovator, pe bază de ioni de argint, care nu lasă bacteriile să se dezvolte. Apoi, l-au încorporat în suprafața tuturor produselor din colecția antibacteriană PURE SILVER PROTECT” spune Ioana Moga, Director de Marketing Sudul Europei în cadrul ROVESE.

Colecția se adresează în primul rând familiilor cu copii, dar și tuturor celor preocupați de siguranța și curățenia din baie. ”Deseori, baia este locul de joacă preferat al copiilor. Dar tot copiii sunt și cei mai expuși pericolelor de îmbolnăvire cauzate de bacteriile din baie. Chiar dacă baia rămâne o încăpere ce necesită curățenie regulată, cu această colecție antibacteriană, ea devine un loc mai sigur și un spațiu de relaxare pentru întreaga familie”, adaugă Ioana Moga.

Colecția PURE SILVER PROTECT, de la Cersanit, conține: lavoare (5 dimensiuni), set WC compact, vas WC și bideu suspendat, mobilier de baie în două culori – alb și nuc - cu dimensiuni variate și căzi rectangulare cu 4 dimensiuni diferite, astfel încât să se potrivească tuturor tipurilor de băi. Produsele din colecție pot fi achiziționate din magazinele de specialitate.