Închideți

Dacă folosiți website-ul Cersanit înseamnă că sunteți de acord să utilizați fișierele cookies. Unele dintre acestea ar putea fi deja salvate în folderul din browserul dv. Mai multe informații puteți găsi în documentaţia noastră pentru fișiere cookies

Lista de produse

CleanOn Activează curățenia în baia ta

Tehnologia CleanOn lansată acum de Cersanit propune o variantă de vas WC suspendat și WC compact fără rama interioară. Vasele de toaletă CleanOn fără ramă reprezintă o inovație Cersanit în ceea ce privește igiena în baie - nu a fost niciodată atât de rapid și simplu să faci curat în baie. Această ofertă inovativă respectă cele mai înalte standarde de calitate și propune o combinație excelentă între designul consacrat și soluția user friendly.

Noua tehnologie a fost utilizată pentru colecția binecunoscută și apreciată - Carina.

Dă click mai jos și află cum funcționează tehnologia.

TVC CleanON

Igienă la nivel înalt

Cersanit CleanOn Igienă la nivel înalt

Varianta fără ramă = fără bacterii

Tehnologia inovativă Cersanit presupune eliminarea ramei interioare a vasului de toaletă, eliminând totodată și suprafețele greu de accesat. Fără ramă înseamnă fără murdărie, bacterii și microbi. Cu tehnologia Cersanit CleanOn, vasul de toaletă rămâne curat și poate fi utilizat în siguranță timp îndelungat.

Cearsanit CleanOn SISTEM DE CLĂTIRE EFICIENT

Tehnologia Cersanit CleanOn fără ramă propune în plus un sistem de clătire inovativ. Datorită formei ergonomice, curbate a ajutajului de evacuare, debitul de scurgere a apei este mai puternic, eliminând în profunzime toată murdăria și lăsând vasul curat și împrospătat.

CleanOn UȘOR DE CURĂȚAT ȘI USER FRIENDLY

Curățarea toaletei nu a fost niciodată mai ușoară - acum doar cu ajutorul unei lavete moi. Detergenții puternici pot afecta sănătatea familiei și sunt un pericol pentru mediu. Datorită tehnologiei CleanOn aceștia sunt de domeniul trecutului. Acum nu mai este nevoie să folosiți peria pentru locurile greu accesibile, tot ce trebuie să faceți este să stergeți cu o lavetă moale pentru a avea un vas de toaletă curățat impecabil.

Vezi aici produsele cu tehnologia CleanON.